Vestel ile Kariyerin V Sen Etkinliklerimiz Tamamlandı

Her sene ilgili bölüm öğrencilerimizle bir araya getirdiğimiz sektörün önemli firmalarından VESTEL grubu, Kariyer Ofisimiz işbirliği ile 14-16 tarihleri arasında öğrencilerimizin kariyer yolculuklarına güzel bir katkı daha sundu.

Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerimiz, Vestel Yazılım Proje Grubu Kıdemli Yazılım Uzmanı Cankat Bilman’dan teknik sunum aldılar.  Sunum öncesinde  Vestel İnsan Kaynakları yetkilileri Sesil Öktan ve Dilşat Ataş tarafından mülakatlar gerçekleştirildi.

Makine Mühendisliği 4. sınıf öğrencilerimiz de, Vestel Kalite Güvence Üretim Sorumlusu Bora Akkız’ın teknik sunumu ile Vestel’deki süreçleri tecrübe etme şansı buldu. Yine sunum öncesinde firma yetkililerine özgeçmişini veren öğrencilerimiz, Vestel İnsan Kaynakları yetkilileri Sesil Öktan ve Gamze Esener tarafından mülakata alındı.

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz ise Vestel TV Sistem Tasarım Grubu Yöneticisi Ulaş Dereli ile gerçekleşen teknik sunum öncesinde Vestel İnsan Kaynakları yetkililerince mülakata tabi tutuldu.

Mezuniyetlerine yaklaşan öğrencilerimiz için Kariyer Ofisi olarak firmalar özelinde düzenlediğimiz ve öğrencilerimiz için de özgeçmişlerinin değerlendirilmesi, mülakat teknik ve simülasyonlarının gözden geçirilmesi gibi imkanlar ile iş hayatını yakından tecrübe etmesi sağlanıyor.