Univera Kariyer Günü Gerçekleştirildi

Bölümlerimiz özelinde gerçekleştirdiğimiz kariyer günlerinden Univera Kariyer Günü, firma insan kaynakları ve teknik yetkililerinin katılımı ile yapıldı. Üniversitemizin iş birliği içinde olduğu ve alanında önder kuruluşlardan biri olan Univera firmasının yetkin yöneticileri, genç mühendis adaylarına firma faaliyetleri ve kariyer süreçleri hakkında faydalı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin, soru cevap bölümünde, Univera ve kendi alanlarına ilişkin sorularını sorabilme fırsatı yakaladığı etkinliğimizin ardından karşılıklı işbirliğimizi arttırabileceğimiz çıktılar elde edildi.

CENG 416 kapsamında firmayı derse misafir ederek @iytekariyer ‘e destek olan bölüm hocamız Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Özuysal’a, Univera yetkililerine ve değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

@iyteedutr

@univeracenter