RPA İle Kariyer Fırsatları Webinarı Gerçekleştirildi

«10million.AI» projesi kapsamında Global AI Hub ve dünyanın önde gelen RPA firmalarından Automation Anwwhere işbirliğiyle düzenlenen ve Kariyer Ofisimiz aracılığıyla öğrencilerimize ulaştırdığımız “Merhaba Bot, bir RPA Fikir Yarışması” duyurusu sonrasında küresel teknoloji trendlerini öğrenmek için fırsat niteliğinde olan 2022 yılının ilk webinarını ve farkındalık etkinliğini gerçekleştirdik.

RPA ile Kariyer Fırsatları Webinarı
12 Ocak 2022
20:00-21:00

Öğrencilerimizin, Robotik Süreç Otomasyonu teknolojisiyle ortaya çıkan kariyer fırsatlarını öğrenerek 2022 yılında kariyer gelişiminize katkıda bulunduğu webinarda, küresel teknoloji şirketi Automation Anywhere’den uzmanlar teknik ve teknik olmayan herkes için ortaya çıkan RPA trendlerini ve kariyer fırsatlarını ele aldı.

Etkinlik sonunda 1000$ ödüllü “Merhaba Bot, Bir RPA Fikir Yarışması” kazananları da açıklandı.