L’Oréal ile Benim Geleceğim, Eğitim Programı Bahar Yarıyılında Başlıyor

Kariyer Ofisimiz ve L’Oréal Group arasında gerçekleşen iletişimler neticesinde, öğrencilerimizin kariyerlerini şekillendirmesine yardımcı olacağına inandığımız  “L’Oréal ile Benim Geleceğim, Eğitim Programı”nı başlattık.

Öğrencilerimizin kişisel ve profesyonel gelişimi ile ilgili eğitimler alacağı, L’Oréal’in liderlerinden ilham verici konuşmalar dinleyebileceği, dünyadaki trendlerle ilgili bilgi sahibi olabileceği ve departmanları daha yakından tanıyabileceği, bir sömestr dönemini kapsayan program tamamen ücretsiz olarak İYTE öğrencilerimize sunulacak.

Kimler Katılabilir?

2., 3., 4. sınıf öğrencileri başvurabilir. Başvurunuz esnasında tarafınıza otomatik olarak düşecek formu doldurmanız önemli ve eğitimler bu formlara göre L’Oréal tarafından değerlendirilecek.

İçerik:

• Program 1 sömestr (2022 bahar dönemi)’ı kapsayacak şekilde planlanmıştır.
  • Eğitim programı 4 kategoriden oluşmaktadır: Kişisel Gelişim, Teknik Gelişim, Sektöre Bakış, İlham Verici Konuşmalar
  • Eğitimler tüm öğrencilere açık olacaktır.
  • Programın içeriği ve eğitim saatleri katılımcılar netleştikten sonra ayrıca açıklanacaktır.

Son Başvuru Tarihi:

16 Şubat 2022