“KA”riyer SOHBET’te THY’den Neslihan Beyhan’ı ve Ekibini Konuk Ettik

Kariyer Ofisimiz ile Türk Hava Yolları Teknoloji ve Bilişim A.Ş. görüşmelerimize istinaden, öğrencilerimiz için part-time iş imkanı da sunulan ve kariyer gelişimlerinde mülakat teknikleri konusunda donanıma sahip olacakları 2021 yılının son ve  “KA”riyer SOHBET serimizin dördüncü etkinliğini geride bıraktık.

29 Aralık 2021 Çarşamba saat 16:00’da çevrimiçi düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren etkinliğimizde; THY Teknoloji ve Bilişim A.Ş. Kurumsal Gelişim Kıdemli Direktörü Neslihan Beyhan ve İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Kıyıklık’ı ağırladık.

Sektör ve firma ile ilgili bilgiler verilen , ardından da kıdemli işe alım danışmanı Ülkü Ceylan ve Merih Gülseven tarafından mülakat semineri gerçekleştirilen etkinliğimiz oldukça verimli geçti.

Tüm katılımcı öğrencilerimize ve firma temsilcilerine teşekkür ediyoruz.