“KA”riyer SOHBET-1 İş Başvuruna Ne Kadar Hazırsın?

Kariyer Destek Merkezi olarak düzenlediğimiz “KA”riyer Sohbet’in ilki, öğrenci topluluklarımızın destekleri ve lisans öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

@gigroupturkey ThisAbility Türkiye Proje Yöneticisi ve İşe Alım Uzmanı Sayın Evrim İçer’in konuk olduğu “İş Başvuruna Ne Kadar Hazırsın? CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” konulu sunum, oldukça ilgi çekti. İşe alım süreçleri ve özgeçmiş hazırlama konusundaki ipuçlarına değinilen “KA”riyer Sohbet’te konuğumuz Evrim İçer’le öğrencilerimiz, interaktif, öğretici ve keyifli bir buluşma gerçekleştirdi.

Soruların cevaplandığı ve önemli bilgilerle ipuçları verilen “KA”riyer Sohbet’e katılan tüm öğrencilerimize, destek olan topluluklarımıza, İYTE üst yönetimine ve Sayın Evrim İçer’e teşekkür ediyoruz.

Toplantı kaydına ulaşmak için tıklayın.

#kariyer #iytekariyer #kariyersohbet

@iyteedutr @iyte_topluluklar