“Kariyer Koçluk Projesi ile Hedefine İlerle” Programımızda 1. Etap Tamamlandı

İYTE & UREV & Yön Yönetim Yetkinlik Enstitüsü arasındaki işbirliği çerçevesinde “Kariyer Koçluk Projesi ile Hedefine İlerle” programımızın 1. etabı tamamlandı.

İYTE Kariyer Destek Merkezi ve İYTE Mezunlar Ofisi ile UREV ve Yön Yönetim yöneticileri, eğitimciler ve İYTE öğrencilerimizin dahil olduğu ve 14 Mart Pazar günü düzenlenen çevrimiçi toplantıda, öğrencilerimizin başarıyla yürüttüğü sürece ilişkin değerlendirmeler yapıldı ve anket sonuçları açıklandı. 37 öğrencimizin başarıyla tamamladığı birinci etap sonunda öğrencilerimiz, memnuniyetlerini dile getirerek sertifikalarını aldı.

İYTE Kariyer Destek Merkezi olarak, verimli işbirliği süreçlerinin ve çalışmaların tamamlanmasına katkı sunan tüm paydaşlarımıza, emekleri için teşekkür ederiz.

Kariyer Koçluğu programı Mart ayı içinde 2. Etap ile devam edecek.

#kariyer #iytekariyer #koçlukeğitimi #yonyonetimyetkinlikenstitusu