Kansai Altan Kariyer Günü Gerçekleştirildi

Bölümlerimiz özelinde gerçekleştirilen kariyer günlerimizden Kansai Altan Kariyer Günü, firma insan kaynakları yöneticisi ve İYTE mezunu mühendislerin katılımı ile gerçekleştirildi. Ofisimizin önemli kariyer partnerlerinden olan Kansai Altan insan kaynakları yöneticisi firma faaliyetleri hakkında kimya mühendisi öğrencilerimiz için faydalı bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında kimya mühendisi adayları, meslektaşı olan İYTE’li mezunlara meslek ve çalışma alanları hakkında soru sorma fırsatı yakaladılar.

CHE 421 Dizayn Dersi kapsamında firmayı derse misafir ederek İYTE Kariyer Ofisi’ne destek olan bölüm hocamız Prof. Dr. Sacide Alsoy Altınkaya ve diğer hocalarımıza, Kansai Altan yönetici ile mezunlarımıza değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

@iyteedutr @kansaialtan_official

#iyte #iytekariyer #kansaialtan