İYTE’li Öğrenciler Teknopark İzmir’de Bir Araya Geldi

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) lisans ve lisansüstü öğrencileri, Teknopark İzmir’de bir araya geldi. İnovasyon Merkez’inde düzenlenen etkinlikte, “Girişimciler için Fırsatlar, Teknolojik Değişim ve İnovasyon” konuları üzerinde duruldu.

Programın açılış konuşmasını yapan İYTE Rektörü ve Teknopark İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Baran, “İYTE bağımsız bir kuruluş tarafından Türkiye’nin en başarılı 3. devlet üniversitesi ilan edilmiştir. İYTE’nin yıldızının parlaması hepimizin ortak gururudur. Hedefimiz İYTE’yi daha yukarılara çıkarmaktır. Siz öğrencilerimiz ile çok büyük başarılara emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi. Açılış konuşmasının ardından Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu ise teknolojik değişim ve inovasyon, girişimcilere Teknopark İzmir’de sunulan imkan ve destekler konulu bir sunum gerçekleştirdi.