İYTE-İK Buluşmalarının İlki Gerçekleştirildi

İYTE ev sahipliğinde İYTE-İK Buluşmalarının ilki yapıldı. Kurumsal iş birlikleri kurmak ve güçlendirmek amacıyla yapılan toplantıya; İzmir’in önde gelen firmalarının insan kaynakları yöneticileri katıldı.

İYTE Rektörlük, Kariyer Merkezi ve Mezunlar Ofisinin girişimleriyle gerçekleşen toplantıda; insan kaynakları yöneticilerine İYTE’nin misyonu, mevcut projeleri ve elde ettiği başarıları içeren bir sunum yapıldı.
Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, “İYTE – İK Buluşmaları”nın ilkini gerçekleştiriyoruz. İzmir’in ve ülkemizin bugününe, geleceğine katkıda bulunacağına inandığımız, sahip olduğumuz nitelikli insan kaynaklarımızı ve ileri düzey araştırma altyapımızı, sizlerin tecrübe ve birikimleriyle bütünleştirmek adına düzenlediğimiz bu buluşmaları geleneksel olarak sürdürmeyi planlıyoruz” diye konuştu. Üniversite- Sanayi İşbirliğinin önemine değinen Rektör Baran, “Siz değerli sanayicilerimiz ve iş insanlarımızla beraber, ortak ve aydınlık geleceğimizi inşa edecek bir yol haritası belirlemek adına düzenlediğimiz toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Teknopark- İzmir İnovasyon Merkezinde yapılan toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.