“EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI 2022”de Buluşuyoruz.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Ege Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon, Ege Bölgesi’ndeki üniversiteleri bir araya getirecek ve bölgedeki üniversite öğrencileri/mezunları için kariyerlerine koyacakları katkı ve istihdam olanakları adına da önemli bir fırsat oluşturacak.

Ege Bölgesi’ndeki üniversitelerin öğrencilerini, mezunlarını ve Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getirecek olan “EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI” 21-22 Mart 2022 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında 2 gün boyunca Fuar İzmir A Holü’nde gerçekleşecek.

Kariyer Ofisimizin de Enstitümüz standında olacağı, mülakat simülasyonlarının, panellerin ve sunumların yer alacağı Fuarda, firmaların İK temsilcileriyle özel olarak tahsis edilecek alanlarda gerçek zamanlı mülakatların da yapılacağı ve birçok firma standının yer alacağı ulusal çapta öneme sahip bu etkinliğe tüm öğrenci ve mezunlarımızı davet ediyoruz.

Detaylar ve Katılım için: www.yetenekkapisi.org/