Bakioğlu Holding – İYTE Kariyer Gününe Yoğun İlgi

Bu yıl 4.sü düzenlenen Bakioğlu Holding – İYTE Kariyer günü; Bakioğlu Holding ve grup şirketlerinin insan kaynakları yetkilileri, İYTE lisans ve yüksek lisans mezunu mühendislerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Firma tanıtımı ve insan kaynaklarının bilgi verici sunumları ardından, genç mühendis adayı 115 öğrencimiz meslektaşları olan İYTE mezunlarına çalıştıkları alan ve firma hakkında sorularını yöneltme fırsatı yakaladılar.

Etkinlik sonunda gençlerin iş hayatına hazırlanmaları adına şirketlerin insan kaynaklarınca gerçekleştirilecek olan mülakat simülasyonlarına başvurularını çevrimiçi olarak kabul edileceği bilgi paylaşıldı.

Bakioğlu Holding ailesine bu etkinliğin gerçekleşmesi adına göstermiş olduğu iş birliği ve ilgi için ve katılımcı değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

@iyteedutr @bakiogluholding