ULUSAL STAJ PROGRAMI 2022 BAŞVURULARI AÇILDI

Değerli Öğrencilerimiz,

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, tüm kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerimizin “Senin için Seferbiriz” teması altında birleştiği “Ulusal Staj Programı” genç yeteneklerin başvurularını bekliyor!

Program’a

• Türkiye, KKTC ve yurt dışındaki üniversitelerde not ortalaması 4 üzerinden en az 2 (diğer sistemlerde dengi) olan;
  • Örgün eğitim veren lisans programlarının 2., 3. veya 4. sınıf öğrencileri (lisans 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 4. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmama şartları aranmaktadır)
  • Ön lisans programlarının 1. veya 2. sınıf öğrencileri (ön lisans 1. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte bir üst sınıfa geçme ve 2. sınıf öğrencilerinde staj yapacağı tarihte henüz mezun olmamış bulunma şartı aranmaktadır)
  • “Organize Sanayi Bölgeleri içerisinde yer alan Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumlarının” 10., 11. ve 12. sınıf öğrencileri

başvuru yapabilmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 31 Mart 2022

Detaylı bilgi ve başvuru için; BURAYA TIKLAYINIZ

Başarılı ve sağlıklı günler dileriz.