TÜPRAŞ Kariyer Buluşması Gerçekleştirildi

Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, öğrencilerimizi/mezunlarımızı ülkemizin önemli firmaları ile tanıştırmak için gerçekleştirdiğimiz kampüs ziyaretleri kapsamında “Geleceğe Enerji Verecek Gençlerle Buluşuyoruz” etkinliğinde TÜPRAŞ firma temsilcileriyle bir araya geldik.

20 Aralık 2022 tarihinde İYTE Gösteri Merkezi‘nde gerçekleştirilen etkinlikte TÜPRAŞ rafine yöneticileri, insan kaynakları uzmanları ve TÜPRAŞ’ta çalışan İYTE mezunlarından oluşan bir ekip, TÜPRAŞ ve içinde bulunduğu sektörü tanıtarak staj ve istihdam süreçlerine dair bilgiler verdi.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı etkinlik TÜPRAŞ’ın ikramlarından oluşan kokteylle sona erdi.

Etkinliğin gerçekleştirilmesini sağlayan Rafineri Müdürü Arda Yıldırım, İnsan Kaynakları Müdürü Tolga Şenyuva, Yardımcı Tesisler Üretim Müdürü Sinan Önceler, Elektrik ve Enstrüman Bakım MüdürüFatih Aksoy, Bilgi Teknolojileri Müdürü Serkan Çiftçi, Üretim Grup Müdürü Cemil Karaoğıuz ve İYTE Mezunları Proses Mühendisi Beste Uzal , Operasyon Mühendisi Sibel Atasever, Operasyonel Teknoloji Mühendisi Mert Uztemur ve İnsan Kaynakları Uzmanı  Gürnur Odabaş’ın da yer aldığı TÜPRAŞ ekibine ve katılım gösteren herkese çok teşekkür ederiz.