“KA”riyer SOHBET -2- STAJ 101 Kariyer Eğitimi

Değerli Öğrencilerimiz,

Sizler için planladığımız ve Kariyer.net ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz; Staj 101 konulu eğitim 6 Temmuz 2021 Salı günü saat: 17.00‘da yapılacaktır. Hepiniz için faydalı olacağına inandığımız ve mezuniyet aşamasındaki öğrencilerimize de önemli katkılar sunacak olan eğitimimiz;

• Profesyonel ve etkili özgeçmiş (CV) hazırlama teknikleri
  • Özgeçmiş ve önyazı hazırlama ile ilgili püf noktalar
  • İnsan kaynakları uzmanlarının özgeçmişte önem verdikleri noktalar
  • Farklı mülakat yöntemleri neler?
  • Mülakat öncesinde, anında ve sonrasında yapılması gerekenler neler?
  • Mülakatlarda beden dilini nasıl daha etkin kullanabilirsin?

alt başlıklarından oluşacaktır.

Tuba Karadağ İyiokur tarafından çevrim içi sunulacak eğitimimizi zoom platformu üzerinden gerçekleştireceğiz. Aşağıda paylaşmış olduğumuz linke tıklayarak ya da Webinar ID’sini girerek eğitime katılım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca eğitim öncesinde, etkili bir özgeçmiş oluşturma ve başvuru yapma süreçlerini deneyiemenizi sağlayacak, bu konularla ilgili aklınıza takılan soruları tespit etmenize ve seminer sırasında sormanıza zemin hazırlayacak girişlerinizi ve başvurunuzu da aşağıda linkini paylaştığımız ilan üzerinden yapabilirsiniz.

İlan Linki: https://bit.ly/3gQjl5m

Eğitime tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Başarılı ve sağlıklı günler dileriz.