İzmir Mimarlık Merkezince Düzenlenen “Cuma Buluşmaları”nın Konuğu İki İYTE Mezunu

İzmir Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Cuma Buluşmaları”na İYTE Mezunu öğrencilerimiz konuk oluyor. Onların gözüyle İtalya’da mimarlık eğitiminin nasıl olduğunun konuşulacağı etkinlikte İtalya’da yüksek lisans yapmakta olan Mimarlık Bölümü lisans mezunlarımız @ilhannertan (2019) ve @sertantasdelen (2018)’i dinleyeceğiz.

Prof. Giulia Annalinda Neglia ile birlikte İzmir Mimarlar Odası öğrenci grubu olan Çatıdakiler’in Cuma buluşmalarının konuğu mezunlarımızla ilgili duyuruyu bilgilerinize sunuyoruz.

Uygunsanız bekleriz.

“Pandemi aramıza mesafeler sokmaya çalışsa da, arayı kapatma vaktimiz çoktan geldi. Online etkinliklerimizle geri dönüyoruz! Çatı’dan dünya turuna çıkıyoruz ve bu hafta ilk durağımız İtalya. ‘’Academy in Architecture‘’ etkinlik serimizin ilkinde, Milano ve Bari şehirlerinden bir akademisyen ve İYTE mezunu iki yüksek lisans öğrencisi misafirlerimizi ağırlayacağız. Mimarlık eğitiminin İtalya’da nasıl olduğunu onların gözünden dinlemeye hazır mısınız? O zaman bu cuma sizi sorularınızla birlikte , 02.04.2021 saat 20.00’de zoom online seminerimize bekliyoruz.

Katılım için;

Meeting ID: 884 7684 0416

Pascode: 185015

(Etkinliğin ilk kısmı İngilizce olacaktır.)

@iyteedutr @izmir.mimarlik.merkezi @iytemimarlikfakultesi @iytemimarlikbolumu
@iytemed @iytemezunlari
@iyte_topluluklar
@catidakilerr