İYTE “THE Awards Asia 2023″te İki Kategoride Finale Kaldı

İYTE Yükseköğretimin Oscar’ı Olarak Bilinen THE Awards Asia 2023’te “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi” ve “Yılın Öğrencilere Yönelik Tanıtım Kampanyası” Kategorilerinde Finale Kaldı.

Yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen, Asya kıtasında yükseköğretim kurumları arasında olağanüstü liderlik ve kurumsal performansı takdir etmek amacı taşıyan, tanınmış uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından düzenlenen THE Awards Asia 2023’ün kısa liste (shortlist) sonuçları açıklandı.

Her kategoride 8 finalistin yer aldığı ve Çin, Japonya, Hindistan, Malezya, Hong Kong, Tayland, Sri Lanka ve Pakistan gibi ülkelerin prestijli üniversitelerinin finalist olduğu THE Awards Asia 2023’te İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, “Yılın Liderlik ve Yönetim Ekibi” ve “Yılın Öğrencilere Yönelik Tanıtım Kampanyası” kategorilerinde finale kalma başarısı gösterdi.

Bu başarıda emeği geçen ve İYTE’nin uluslararası arenada giderek güçlenmesine katkıda bulunan tüm İYTE’lilere teşekkür ediyoruz.

Listeye erişim için link: