Young Executive Academy (YEA) 2021-2022 Online Başladı

Yetenekli genç yönetici adayların stratejik bakış açılarını ve liderlik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen, değişime ayak uyduran değil değiştiren bireyler için özenle hazırlanmış bir dizi akademi program olan YEA, Kariyer Ofisimiz işbirliği ile öğrencilerimize duyuruldu. 6 Ay sürecek akademide yer almak isteyen öğrencilerimizin başvurunu yapıp sınavları geçtikten sonra bu eğitim sürecinde yer almaları mümkün olacak.

İYTE Kariyer Ofisi olarak, öğrencilerimizi global ölçekte başarıya ulaşmış, Türkiye ve dünyanın öncü markalarının üst düzey yöneticileriyle, geleceğin yönetici adaylarını bir araya getiren Young Executive Academy (YEA) ile buluşturduğumuz ve YEA’nin 6 ay sürecek eğitim programıyla 5 farklı alanda geleceğin yöneticilerinden biri olabilecek, özgeçmişlerine önemli bir katkı sağlayabilecekler.

İnsan Kaynakları, Dijital Dönüşüm ve Büyük Veri, Satış-Pazarlama ve Finans, Girişimcilik, E-Ticaret ve Influencer Marketing alanında uzman olmak isteyen öğrencilerimize ve yeni mezunlarımıza yönelik olacak ve bu sene 6 ay sürüp online gerçekleşecek olan program sayesinde genç İYTE’liler kariyer yolculuğuna değer katacak. 6 Ay boyunca 100’den fazla şirket ile bir araya gelebilecekleri programa; YEA tarafından ön başvuru sonrası yapılacak online sınavda başarılı öğrencilerimiz katılma hakkı kazanacak.

Şirket sunumlarının yanı sıra, workshop ve networking ortamları ile şirketlerle online portallar üzerinden görüşmelerin yapılacağı bu Akademi sonunda başarı veya katılım sertifikası da alınabilecek.

Detaylı bilgi ve başvuru için

http://yetenekkapisi.org “ETKİNLİKLER” sekmesi ziyaret edilebilir.