Ulusal Öğrenci Fikir Yarışması’ndan Öğrencilerimize Ödül

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen “Yapısal Boşluğun Kentle Diyaloğu” isimli Ulusal Öğrenci Fikir Yarışması sonuçlandı.

1966 yılında yine bir mimari proje yarışması ile yapılmış olan İzmir Büyükşehir Belediye Binasının, yeniden bir yarışma ile kente kazandırılmasının hedeflendiği “Yapısal Boşluğun Kentle Diyaloğu” isimli Ulusal Öğrenci Fikir Yarışması sonuçlandı.

Ulusal ve tek aşamalı olarak düzenlenmiş olan ve birçok projenin yer aldığı yarışmada projeleri ile dikkat çeken Enstitümüz Mimarlık Bölümü öğrencilerinden Ertuğrul Akdemir, Osman Çağine ve Süleyman Pişken “Boşlukların Sentezi” isimli projeleri ile jüriyi etkileyerek 2.lik ödülüne layık görüldü. Kariyerlerine bu güzel başarı ile devam etmekte olan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.