“Merhaba Bot, Bir RPA Fikir Yarışması”

«10million.AI» projesi kapsamında Globalaihub ve dünyanın önde gelen RPA firmalarından Automation Anwwhere işbirliğiyle gerçekleşen ve Kariyer Ofisimiz aracılığıyla sizlere ulaştırdığımız “Merhaba Bot, bir RPA Fikir Yarışması” tamamlandı.

McKinsey, “Future of Work Turkey” raporuna göre, Türkiye’de yazılım robotları ile 10 meslekten 6’sının işleri %30 oranında otomatize edilebiliyor. Bu rapordaki analizler, rutin işlerin robotlara devredilip yaratıcılığın daha çok kullanılacağı bir geleceğin yakında olduğunu söylüyor. Teknolojinin gücü ile yaratıcılığın daha çok kullanılıp katılınan yarışma farklı disiplinlerden herkesin otomasyon ve yazılım robotlarının hayatlarımız için nasıl değer yarattıklarını anlamalarını amaçlamaktadır.

Yarışmaya katılmak için herhangi bir teknik bilgiye sahip olunması gerekmeyen, dünya standartlarında sertifikalı giriş seviyesindeki eğitimleri ücretsiz olarak tamamlayarak yazılım robotları ile hayatımızı kolaylaştıracak yaratıcı bir fikir bulunması yeterli olan yarışmada başarılı olmak için beklenen tek şey öğrencilerimizin hayal gücününün sınırlarını zorlamasıydı.

En kullanışlı ve teknoloji ile değer yaratacak fikirler bulan öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kapanış webinarı ve kazananların duyurulması 12 Ocak 2022 tarihinde yapılacak.