Uluslararası İnsan Kaynakları Yöneticileri ile Kariyer Etkinliği Gerçekleşti

İYTE dostu Urla Eğitim Vakfı (UREV), Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kariyer Ofisimiz iş birliği ile düzenlenen ve Tümleşik Araştırma Merkezimizin (TAM) katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Boston Scientific kariyer etkinliğini gerçekleştirildi.

Biyomedikal alanında çalışan Boston Scientific Firmasının dünyanın farklı coğrafyalarındaki uluslararası insan kaynakları yöneticileri ile Urla Eğitim Vakfı (UREV) yöneticilerini misafir ettiğimiz etkinlikte BİYOMER ve TAM merkezlerimiz hakkında değerli akademisyenlerimiz bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaret sonrasında firma insan kaynakları yetkilileri öğrencilerimizle mülakat simülasyonu gerçekleştirdi.

Uluslararası bu iş birliğine destek olan TAM yönetimimize, UREV’in kıymetli temsilcilerine, İYTE yönetimimize, organizasyonumuza destek veren tüm birimlerimize ve katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.