SIEMENS – İYTE Mühendislik Buluşmalarını Gerçekleştirdik

Enstitümüz Mühendislik Fakültesi Bölümlerimizin destekleri ve Mühendislik Fakültesi Dekanlığımızın ev sahipliğinde Kariyer Ofisimiz katkılarıyla gerçekleşen,  Siemens Mühendislik Buluşması, öğrenci ve akademisyenlerimizin yoğun ilgisi ile tamamlandı.

Etkinlikte, Siemens firmasının farklı birimlerinden mühendisler ve yetkili kişiler tarafından teknik sunumlar, Siemens’te kariyer olanakları, staj ve iş imkanlarına ait bilgilendirmeler yapıldı.

Genç Mühendis adayı öğrencilerimizin kariyer yolculuğuna katkılar sunacak, hem mezun olduktan sonraki kariyerlerine hem staj ve iş kapsamında istihdam imkanları üzerine gerçekleşen bu buluşmaya destek veren tüm öğrencilerimize, Mühendislik Fakültesi Dekanlığımıza ve Siemens ekibine teşekkür ederiz.