BTK Akademi Kariyer Zirvesi Programına Lisans Öğrencileri Katıldı

“Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Akademi” tarafından düzenlenen “BTK Akademi Kariyer Zirvesi 2022” etkinliği 14-15 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Kariyer Zirvesinin açılış törenine, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz ve BTK Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu katıldı.

Sayan, Türkiye’nin bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe her geçen gün ivme kaydettiğini vurgulayarak, bunun devamlılığını sağlamak amacıyla sürekli hedef büyüttüklerini söyledi.

Yazılım konusunda gençlerin potansiyelini ortaya çıkarmak ve ülkenin yıldızını bu alanda parlatmak için çalıştıklarını anlatan Sayan, bu kapsamda önemli faaliyetler yürüten “BTK Akademi”nin 1 milyonunun üzerinde kullanıcıya eriştiğini bildirdi.

Savunma ve teknoloji sektörünün liderlerinin bir araya geldiği, Ankara’da gerçekleştirilen BTK Akademi Kariyer Zirvesi programına İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü lisans öğrencileri katılım sağladı.