Ali Erhan Binici ile Girişimcilik ve IOT Semineri Gerçekleşti

Ankaref İnovasyon ve Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Erhan Binici tarafından gerçekleştirilen “Girişimcilik ve IoT” semineri öğrencilerimizin yoğun katılımı ile tamamlandı.

Seminerde; Ankaref Yetenek Akademisi (AYA) tarafından yürütülen Üniversitelerden Üretime işe alım programı anlatılarak, 2022 yılı için 25 üniversitenin öğrencileri arasından 100 kişinin istihdam edileceği süreçten bahsedildi.

Bu kapsamda İYTE öğrencilerine gelecek hafta çevrim içi eğitimlere başlanacağı duyuruldu.

Seminer başında alınan kayıt ve çekilişle, 3 öğrencimiz de sürpriz hediyelerine sahip oldu.

Tüm katılımcıların sertifikalandırılacağı etkinliğimize gelerek kariyer yolculuğuyla fark yaratan , Bloomberg TV “Dijital Açı” Programı Moderatörü Sn. Ali Erhan Binici’ye ve değerli takım arkadaşlarına, sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.